K18 Konstrunda 2019

fredag, 19 april, 2019

Så mycket konst som möjligt inom så liten radie som möjligt som en hyllning till miljön, det är K18:s idé för en klimatanpassad konstrunda. Minimalt med bilkörning, ändå massor av spännande konst och möten med intressanta konstnärer!

Låt ditt första stopp bli Hallongården (1 på kartan) och vår mycket intressanta Samlingsutställning med möjlighet till fika och härlig pannkaksbuffé. Knappt två kilometer bort på Nypongården (3) samsas tio av våra konstnärer och över sjuttiofem meter konst under samma tak, i loungen möjlighet till samtal, fika och franska smårätter. Vidare till Assartorp (7) för en färgstark separatutställning, därefter till Skanör, hotell Gässlingen (2) och ytterligare två separatutställningar i helt olika stilar, möjlighet till spis från en restaurang som inte behöver någon närmare presentation. Från Skanör till Falsterbo, och ytterligare två mycket intressanta separatutställningar (4 och 5) på Magasinet och Studio Stolt på Pärongången. Slutligen borta i Simrishamn (6) ytterligare en  separatutställning med verk som tar dig med storm.

Varmt Välkomna på Konstrunda 2019 till Hallongården, Nypongården och hotell Gässlingen i Skanör!

 

 
Bilder dels från den högtidliga invigningen av Nypongården med utställning av K18 respektive frånvår fantastisk vackra samlingsutställning på Hallongården - Måste ses!
Kända konstnärer Skåne konstutställning galleri K18 Konstrundan Skåne påsken 2019